Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

Ansatte


ungTRENING høsten 2020

For u-skoleelever onsdager fra 14:15 til 16:00. Velkommen til trening, moro, sunn mat, en sosial samlingsplass, samt ikke minst en god forberedelse til trening på egenhånd om ikke lenge.

KLAR til å melde på ungTRENING nå?

Hver onsdag fra 19. august tilbyr fysioterapeut Øyvind Pedersen spesialtilpasset trening for ungdom, etter et sunt og godt måltid hos Kaffekruset rett over gata. Du går bare rett fra skolen ned til Kaffekruset, og så til Skreia Trim etter mat.STYRKE | KONDIS | SMIDIGHET | BALANSE
Gjennom året vil vi trene og lære masse om varierte aktiviteter og ferdigheter. Enten du deltar på andre aktiviteter, eller bare vil være med på ungTRENING, så vil disse ettermiddagene gi deg et godt treningsgrunnlag og masse viktig kunnskap. Du vil også etter minst 3 måneders deltakelse motta "Treningslappen". Du vil lære om løfteteknikk, treningsprogrammer, sunne holdninger til trening, kropp og helse, gode treningsvaner, effektive øvelser for bedre kondis+++TRENINGSLAPPEN
For å trene på egenhånd, så er det viktig å kunne en del grunnleggende ting innenfor kropp, teknikk og helse. Alle under 18 år må gjennomføre timer med Personlig Trener for å få lappen til å kunne trene på egenhånd. Gjennom ungTRENING får du automatisk Treningslappen etter 3 måneders deltakelse, uten ekstra kostnad (normalpris 1198kr).

TRENE MER ENN ONSDAGER?
Aldersgrense for vanlig medlemskap er at du må fylle 15 i løpet av inneværende år, men vi har åpnet for trening sammen med foreldre eller foresatte fra fylte 13 år. Alle som er medlem av ungTRENING får automatisk også denne muligheten, dersom en forelder er medlem hos oss. Det koster altså ikke ekstra å trene utover den ene onsdagen, men da må foreldre/ foresatte være med deg på trening. Merk at dette krever Treningslappen, som du får etter 3 måneder på ungTRENING eller ved å kjøpe timer med Personlig Trener.DROP-IN
Det er mulig å betale direkte for en og en time. Dette koster 150kr uten mat, eller 190kr inkludert et sunt måltid på Kaffekruset før treningen.

ABONNEMENT
Med varierte og sunne måltider på Kaffekruset, koster det 449kr per måned.
Kun deltakelse på treningen koster 399kr per måned.
Det er 3 måneders oppsigelsestid.

PÅMELDING eller spørsmål til ungTRENING her.

SPØRSMÅL?
Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende gjennom skjemaet for registrering, eller ved å ringe oss på 61 16 22 02. Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.

OM ØYVINDHan er oppvokst på Skreia, og har blitt en anerkjent idrettsfysioterapeut både nasjonalt og internasjonalt. Øyvind har lang erfaring som trener for ungdom innen blant annet fotball, og har internasjonal erfaring fra team innen toppfotball. Kanskje har han jobbet med flere av dine største idoler ;)


YOGA FREDAG 27. NOVEMBER KL 17.00

UKENSLØRDAGSTIME 21.NOV KL:10.00

2020-11-23
Det blir Yoga 60 fredag kl 17.00 med Merete Nygaard fra EIR i Hurdal. Rolig Yoga med fokus på avspenning. Ta gjerne med eget pledd, varme sokker og evt genser til avslapningsdelen. Påmelding i Boost.

2020-11-18
Magdalena starter lørdagen med en kjempe fin Tabata time. Påmelding i boost Velkommen :)


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02