Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

Ansatte


TRENINGSLAPPEN for ungdom under 18 år

Det har blitt veldig populært blant ungdom å være på treningssenter, og med riktig veiledning til kunnskap, så er dette en flott motvekt til inaktivitet og ensporet trening. På Skreia Trim er vi opptatt av HELSE, og derfor mener vi at det er viktig at spesielt unge får kyndig veiledning og god oppfølging når de starter opp med en ny aktivitet.

Fyller du 16 inneværende år, og er KLAR til å melde deg inn nå?

FYLLER DU IKKE 16 I ÅR?
Fra fylte 13 år kan ungdom trene sammen med foreldre hos oss. Ledsager (forelder/ foresatt) og ungdom gjennomfører 2 PT-timer sammen før eksamen, og når dere har fått Treningslappen så kan dere benytte senteret fritt så lenge dere alltid er i samme rom under treningen.
KLAR til å melde dere på nå?

Elever på ungdomsskolen kan også delta på ungTRENING (uten foreldre) hver onsdag rett etter skoletid. Se mer info her...

HVA LÆRER VI?
Gjennom et minikurs på 2 timer med PT lærer du (evt sammen med foreldre, dersom du ikke fyller 16 inneværende år) alt som skal til for å trene sikkert og effektivt innenfor styrke og kondis. Vi går gjennom grunnleggende fysiologi med fokus på en kropp i vekst, løfteteknikk, treningsprinsipper, samt ikke minst verdien av gode rutiner for å oppnå det du vil med treningen på lang sikt.
Kurset avsluttes med en eksamen på nett, og så får du utlevert "lappen" ved bestått ;)

HVORFOR TRENGS DETTE?
For å trene på egenhånd, så er det viktig å kunne en del grunnleggende ting innenfor kropp, teknikk og helse. Dette er viktig i alle aldre, men kunnskap i så tidlig alder vil legge grunnlaget for sunn, effektiv og skadefri treningsglede gjennom resten av livet. En ung kropp tåler det aller meste, men det er også viktig å vite hva kroppen ikke bør utsettes for under vekst.

HVA KOSTER TRENINGSLAPPEN?
Vi ønsker at alle unge som trener hos oss, vet nok om trening til at alt utføres på en helsemessig god måte. Gjennom 2 timer med Personlig Trener, så ivaretas dette kravet på en forsvarlig måte. Det kan avtales at 2 ungdommer (gjerne sammen med foreldre) deltar på opplæringen sammen, og da deles selvfølgelig kostnaden (for en normal PT-time) mellom dere.
Se priser på PT-timer her...

SUPERTILBUD under HØSTKAMPANJE i september 2020! Ta Treningslappen gjennom 2 samlinger til kun 199kr.

Fyller du 16 inneværende år, og er KLAR til å melde deg inn nå?

SPØRSMÅL?
Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende gjennom skjemaet for registrering, eller ved å ringe oss på 61 16 22 02. Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.

OM INSTRUKTØRENE


Øyvind er oppvokst på Skreia, og har blitt en anerkjent idrettsfysioterapeut både nasjonalt og internasjonalt. Han har lang erfaring som trener for ungdom innen blant annet fotball, og har internasjonal erfaring fra team innen toppfotball. Kanskje har han jobbet med flere av dine største idoler ;)
Mette er også fra Skreia, og har vært Personlig Trener på Skreia Trim i over 5 år. Hun har tatt formell utdanning innen faget på Norges Idrettshøgskole, og får strålende tilbakemeldinger fra alle som hun hjelper.

Fyller du 16 inneværende år, og er KLAR til å melde deg inn nå?


UKENS LØRDAGSTIME 31.OKT KL:10.00

UKENS LØRDAGSTIME 24.OKT KL:10.00

2020-10-28
Få en knall start på dagen å bli med Mai Helen på hennes spinn 50 time. påmelding i boost. Velkommen.

2020-10-21
Få en knallstart på helgen å bli med Magdalena på hennes Tabata time. påmelding i boost. Velkommen


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02