Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

Ansatte


TRYGG trening på Trimmen - høsten 2020

Gode rutiner for deg som besøker, samt ikke minst hyppig og nøye renhold. Velkommen inn på trening, og gjerne med kyndig veiledning for deg som ønsker det! Gjennom gode rutiner, som nå er utprøvd gjennom sommeren, føler vi oss sikre på at du ikke trenger å bekymre deg for å dra på trening på Trimmen!

KLAR til å PRØVE 2 måneder til halv pris nå?
Du tenker kanskje at det er dumt å binde deg til en avtale, så derfor gir vi deg muligheten til å PRØVE uten binding i 2 måneder til halv pris! Du kan når som helst si opp innenfor disse 2 månedene, dersom du ikke er fornøyd med Trimmen. Kampanjeprisen er kun 238kr per måned, eller 208kr for student, pensjonist eller uføre (normalpris etter prøveperioden er 475kr eller 415kr per måned).PERSONLIG DESINFISERING
Vi oppfordrer alle til å vaske hender før avreise til trening, samt også en håndvask når du kommer på Trimmen. Når du er klar til å trene, så er det bare å ta med en ren klut og en spruteflaske med desinfeksjon. Ved hvert apparat trenger du bare å sprute litt desinfeksjon på kluten, og så tørke av alle kontaktflater. Når du er ferdig med apparatet, så gjør du det samme igjen, slik at vi har en dobbelt sikkerhet mot at noen kan overføre smitte gjennom apparatene.LETT Å HOLDE AVSTAND
Det er ganske godt med plass hos oss, og vi har også begrenset maks antall som kan trene hos oss samtidig. Alle oppfordres til å holde 2m avstand under trening, og minst 1m avstand ved annet opphold på Trimmen. Garderobene har maks antall på 4 personer samtidig, og maks 3 i dusjen.

GODT RENHOLD
Wieslawa har vasket på Skreia Trim siden oppstarten i 2001, og med enda strengere rutiner enn normalt, så er det skinnende rent og desinfisert etter alle kunstens regler!

BEGRENSNING PÅ ANTALL
Gruppetimer er nå begrenset til maks 10 personer per time, slik at vi lett skal kunne holde 2m avstand under trening. Det er også begrenset antall som kan trene på apparater samtidig, slik at det heller ikke her er noe problem å passe på seg selv.GOD MERKING OG PÅMINNELSER
Ved inngangen er det slått opp 5 enkle punkter som alle skal følge. Du finner også plakater og oppslag rundt omkring på Trimmen, som minner deg på gode rutiner for sikre deg selv enda bedre mot smitte. Vi ser etter sommeren, at alle sammen er veldig flinke til å overholde disse enkle retningslinjene, og det er derfor vi kan si at det er TRYGT å trene på Trimmen :)

KLAR til å PRØVE 2 måneder til halv pris nå?
Du tenker kanskje at det er dumt å binde deg til en avtale, så derfor gir vi deg muligheten til å PRØVE uten binding i 2 måneder til halv pris! Du kan når som helst si opp innenfor disse 2 månedene, dersom du ikke er fornøyd med Trimmen. Kampanjeprisen er kun 238kr per måned, eller 208kr for student, pensjonist eller uføre (normalpris etter prøveperioden er 475kr eller 415kr per måned).


SPØRSMÅL?
Du kan gjerne spørre spørsmål helt uforpliktende ved å ringe oss på 61 16 22 02. Du kan også sende en epost til trening@skreiatrim.no, eller kontakte oss på Facebook.
YOGA FREDAG 27. NOVEMBER KL 17.00

UKENSLØRDAGSTIME 21.NOV KL:10.00

2020-11-23
Det blir Yoga 60 fredag kl 17.00 med Merete Nygaard fra EIR i Hurdal. Rolig Yoga med fokus på avspenning. Ta gjerne med eget pledd, varme sokker og evt genser til avslapningsdelen. Påmelding i Boost.

2020-11-18
Magdalena starter lørdagen med en kjempe fin Tabata time. Påmelding i boost Velkommen :)


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02