Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

AnsatteInformasjon om timene

Husk treningshåndkle på timene :)

NYHET! KONDISJON&RYTME 50: Dans-inspirert trening med fokus på både glede og kondis :). Treningsformen passer for alle aldre om du har danseerfaring eller ikke. Lettlærte steg og bevegelser.

NYHET! LATINO (ZUMBA-STYLE) 50: Gøy, effektiv, latino inspirert trening. Inneholder danseelementer med eksotiske rytmer som feks salsa. Denne treningsformen passer for alle aldre om du har danseerfaring eller ikke. Stegene og bevegelsene er lettlærte. Velkommen til en time med mye glede og smil :)

BEVEGELSE & HELSE 50: Vi skal hele tiden være i bevegelse. Dette er en videreføring av Yoga, barbeint/ sokkelest på matte. Vi trener bevegelighet, mobilitet, stabilitet, balanse, styrke, spenst og koordinasjon. Dette er skadeforebyggende, helsefremmende og forebygger vondter.

TABATA 50: Enkel og effektiv styrke- og kondisjonstrening. Vi jobber i intervaller med både styrkeøvelser og pulsdrivende øvelser.

SALMIKS 50: Salmiks er en time der vi kombinerer styrke med stang og kondisjon. Alt i ett!

MINDFULNESS 30: Mindfulness hjelper deg å finne roen, klarne tankene, takle stress, stilne den "indre dialogen" og styrke konsentrasjonen. Lær å være fullstendig tilstede i nuet og koble fra "autopiloten." :)

STEP/ STYRKE 55: Kombinert time med en del step og en del styrke. Flott time med god variasjon. For deg som vil trene både hjerte og muskler :)

HVERDAGSSTYRKE 45: Lett styrketrening der vi bruker vår egen kroppsvekt. Vi skal gjøre alle de tunge løftene i hverdagen lettere – lavterskel der ALLE kan delta.

KETTLEBELLS 45: Trening med spesiallagde vektkuler med håndtak. For alle som har ønske om å få en dynamisk kropp som er funksjonell i hverdagen. Noe av det mest effektive du kan gjøre innenfor styrketrening med øvelser som aktiverer opptil 600 muskler! 45 minutters time for deg som er helt ny og 60 minutters time for deg som har prøvd kettlebells før og vil ha litt større utfordringer.

TRIMTREFFEN: Trening lagt opp for pensjonister der vår Personlige Trener, Mette er med og hjelper, instruerer og motiverer. Vi tar i bruk både oppvarmingsapparater, styrkeapparater, gruppesal og tøyeavdeling for en komplett treningsøkt for de som både vil trene og ha det sosialt. Etter treningen er det mulighet for litt sosial hygge med rimelig og helsebringende lunsj på Kaffekruset i Sandberggården.

SPINN 45/60: Spinning (sykling i sal). Ved hjelp av musikk og en motiverende instruktør er du med på en varierende løype på totalt 40/55 min (5 min uttøyning). Du bestemmer selv intensiteten på timen, dermed kan alle, både utrente og trente, få topp utbytte på samme time. Instruktøren vil motivere og hjelpe både nybegynnere og viderekomne til å få en topp treningsopplevelse.

STEP 55: En time for deg som liker trinn og kombinasjoner, men ikke for avansert. Timen holder pulsen oppe, og gir deg masse energi! For deg som vil trene kondisjon. 55 min totalt.

KOMIFORM SPINN 45: Spinning (sykling i sal). Timen for deg som vil komme i gang med trening, vil trene litt lett eller vedlikeholdstrene. Moderat intensitet og lett time å følge. Denne timen kan absolutt alle bli med på!

YOGA 50/75: Balanse, styrke, bevegelighet, harmoni og avspenning står i fokus. Yoga er trening for kropp og sjel. Vi styrker indre muskulatur og øker bevegeligheten i muskler og ledd. Timen passer for alle. 60 min totalt.

SIRKEL 60: Utholdende styrke i stasjoner delt inn i tidsintervaller. Veiledning på teknikk av instruktør underveis. En skikkelig «gym time»! Funksjonell trening for alle, uansett kjønn, alder og form! God oppvarming og timen varer 60 minutter totalt.Se timeplanen her.


SOMMERPLANEN ER LAGT UT

UBETJENT RESEPSJON 20. JUNI

2019-06-21
Se sommerplanen under "TIMEPLAN" :)

2019-06-19
UBETJENT RESEPSJON 20. JUNI. Da tar resepsjonen sommerferie og er tilbake til høsten. God sommer.


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02