Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

AnsatteBli kjent med oss


Kristin Panengstuen
Gruppeinstruktør
Har mange års erfaring som instruktør og er meget dyktig og profesjonell. Hos Kristin får du et godt smil og en god dose motivasjon. Alltid på farten, alltid positiv og gir alt på sine timer.

Mette Hensvold
Personlig trener, gruppe- og spinningsintruktør
Mette har jobbet i flere år som gruppeinstruktør og har i de senere år tatt utdanning som Personlig Trener. Blid, meget allsidig og jordnær dame med mye kunnskap om trening og kosthold. Med Mette som veileder kan du være trygg på at din trening blir motiverende, hyggelig og resultatgivende.

Mina Lundborg
Fysioterapeut
Til daglig jobber Mina på Lena Helsekompani, men hun kan stille på Trimmen for avtaler. Blid, koselig og jordnær person som er meget flink til å motivere og hjelpe de med skader eller plager.

Øyvind Pedersen
Fysioterapeut og trener
Har lang erfaring med forebygging, behandling og opptrening av idrettsskader, muskelskjelettplager og smertetilstander i bevegelsesapparatet. Er opptatt av en aktiv tilnærming og jobber alltid en-til-en med pasientene. Spesialkompetanse innen slyngebehandling (CNP - Certified Neurac Practitioner) og slyngetrening (RAS - Redcord Active Specialist).

Ingeborg Stensby
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Når du kommer inn døra på Skreia Trim møter Ingeborg deg med et stort smil. Sprudlende dame som gjerne slår av en prat og deler sin interesse og erfaringer med trening og kosthold med deg. På sykkelen er hun energibombe med «trøkk» på timene og en skikkelig motivator.

Kristin Høiberg
Gruppeinstruktør
Vi var så heldige å få med Kristin på laget i 2016. Hun har kurs i Body Sculpting og tidligere erfaring som instruktør på Elixia, noe som vises på hennes timer. Alltid blid og positiv og alltid villig til å slå av en treningsprat.

Åsa Lundegård
Gruppeinstruktør
Åsa kom dansende inn døren vår i 2016 og har morsomme, lystige og spreke dans-inspirerte timer. Hos Åsa får du alltid et smil og hennes energinivå er smittsomt!

Mai Helen Sønsteby Johansen
Spinninginstruktør
Mai Helen har vær med som medlem på Skreia Trim helt siden vi startet opp i 2000. Helt siden da har hun vært en trofast «spinner» og i 2016 ble hun endelig en del av teamet vårt. Hun er en blid og jordnær instruktør, med meget lang erfaring innenfor spinnging.

Jostein Ruud
Gruppeinstruktør
Jostein er sertifisert kettlebells-instruktør, level 2, og har en brennende interesse for trening med kettlebells. Dette gjør timene til Jostein både inspirerende, motiverende og meget lærerike!

Karen Merete Moen
Yogainstruktør
Karen er utdannet MediYoga-instruktør. Hun hjelper våre medlemmer til bedre både mental og fysisk helse gjennom myke og rolige øvelser kombinert med pusteteknikker og meditasjon.

Kristin Nicolaisen
Mindfulnessinstruktør
Denne blide og koselige damen begynte som Mindfulness instruktør hos oss i 2018. Kristin er NLP-coach (mentaltrener) og mindfulnessinstruktør. Hun har som yrkesmål å hjelpe mennesker med mental og fysisk helse.

Vivi Anna Maron
Mindfulnessinstruktør
Vivi begynte hos oss i 2018 for å hjelpe bygda til å bli mer bevisste, takle stress og få bakkekontakt. Hun er en imøtekommende og kjempekoselig dame som alltid er villig til å dele sin kunnskap. Vivi er utdannet som psykodramaterapeut juni 2014 og ble i februar 2018 regissør. Hun jobber på Gjøvik VGS og er lektor i drama.

Marit Fjørkenstad
Resepsjonist
Marit er en morsom og søt jente som har interesse for trening.Hun er superblid, og hjelper deg gledelig hvis det er noe du lurer på.

Signe Nereng
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Med bred erfaring innenfor helse og trening, tar Signe deg med på veien mot bedre helse - med et smil :)

Vikarer:
Kathrine Espelien Gjestvang
Helene Carr
Martin Søreng


Se timeplanen her.


SOMMERPLANEN ER LAGT UT

UBETJENT RESEPSJON 20. JUNI

2019-06-21
Se sommerplanen under "TIMEPLAN" :)

2019-06-19
UBETJENT RESEPSJON 20. JUNI. Da tar resepsjonen sommerferie og er tilbake til høsten. God sommer.


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02