Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

AnsatteBli kjent med oss


Kristin Panengstuen
Gruppeinstruktør
Har mange års erfaring som instruktør og er meget dyktig og profesjonell. Hos Kristin får du et godt smil og en god dose motivasjon. Alltid på farten, alltid positiv og gir alt på sine timer.

Mette Hensvold
Personlig trener, gruppe- og spinningsintruktør
Mette har jobbet i flere år som gruppeinstruktør og har i de senere år tatt utdanning som Personlig Trener. Blid, meget allsidig og jordnær dame med mye kunnskap om trening og kosthold. Med Mette som veileder kan du være trygg på at din trening blir motiverende, hyggelig og resultatgivende.

Mina Lundborg
Fysioterapeut
Til daglig jobber Mina på Lena Helsekompani, men hun kan stille på Trimmen for avtaler. Blid, koselig og jordnær person som er meget flink til å motivere og hjelpe de med skader eller plager.

Øyvind Pedersen
Fysioterapeut og trener
Har lang erfaring med forebygging, behandling og opptrening av idrettsskader, muskelskjelettplager og smertetilstander i bevegelsesapparatet. Er opptatt av en aktiv tilnærming og jobber alltid en-til-en med pasientene. Spesialkompetanse innen slyngebehandling (CNP - Certified Neurac Practitioner) og slyngetrening (RAS - Redcord Active Specialist).

Ingeborg Stensby
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Når du kommer inn døra på Skreia Trim møter Ingeborg deg med et stort smil. Sprudlende dame som gjerne slår av en prat og deler sin interesse og erfaringer med trening og kosthold med deg. På sykkelen er hun energibombe med «trøkk» på timene og en skikkelig motivator. Hun har i senere tid tatt utdannelse som gruppeinstruktør med koreografi/ styrke/ kondisjon ved Inspartum Akademi.

Kristin Høiberg
Gruppeinstruktør
Vi var så heldige å få med Kristin på laget i 2016. Hun har kurs i Body Sculpting og tidligere erfaring som instruktør på Elixia, noe som vises på hennes timer. Alltid blid og positiv og alltid villig til å slå av en treningsprat.

Magdalena Spigseth
Gruppeinstruktør
Info kommer...

Mai Helen Sønsteby Johansen
Spinninginstruktør
Mai Helen har vær med som medlem på Skreia Trim helt siden vi startet opp i 2000. Helt siden da har hun vært en trofast «spinner» og i 2016 ble hun endelig en del av teamet vårt. Hun er en blid og jordnær instruktør, med meget lang erfaring innenfor spinnging.

Jostein Ruud
Gruppeinstruktør
Jostein er sertifisert kettlebells-instruktør, level 2, og har en brennende interesse for trening med kettlebells. Dette gjør timene til Jostein både inspirerende, motiverende og meget lærerike!

Karen Merete Moen
Yogainstruktør
Karen er utdannet MediYoga-instruktør. Hun hjelper våre medlemmer til bedre både mental og fysisk helse gjennom myke og rolige øvelser kombinert med pusteteknikker og meditasjon.

Marita Jeanett Stensby
Resepsjonist
Marita er ei blid jente som begynte hos oss i januar 2019. Når du kommer inn døra så møter hun deg med et stort smil, og hjelper deg gjerne hvis det er noe du lurer på.

Malin Skullerud Linnes
Resepsjonist
Malin er en blid, positiv og arbeidsom jente, som gjerne hjelper deg med det du måtte lure på. Hun har spilt håndball i 10 år og er glad i løpetrening.

Signe Nereng
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Med bred erfaring innenfor helse og trening, tar Signe deg med på veien mot bedre helse - med et smil :)

Vikarer:
Kathrine Espelien Gjestvang
Helene Carr


Se timeplanen her.


PT-uka 16. til 21. november

UKENS LØRDAGSTIME 9.NOV. KL:10.00

2019-11-09
Velkommen til ei uke full av helsebringende tilbud og arrangementer! Riktig veiledning fra godt utdannede instruktører, er avgjørende for å lykkes med trening og kosthold. Mer info på mail :)

2019-11-06
Få en knall start på helgen å bli med på Ingeborg sin aerobic lett/styrke time 50. Gratis prøvetime. Velkommen


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02