Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

AnsatteBli kjent med oss


Kristin Panengstuen
Gruppeinstruktør
Har mange års erfaring som instruktør og er meget dyktig og profesjonell. Hos Kristin får du et godt smil og en god dose motivasjon. Alltid på farten, alltid positiv og gir alt på sine timer.

Mette Hensvold
Personlig trener, gruppe- og spinningsintruktør
Mette har jobbet i flere år som gruppeinstruktør og har i de senere år tatt utdanning som treningsveileder. Blid, meget allsidig og jordnær dame med mye kunnskap om trening og kosthold. Med Mette som veileder kan du være trygg på at din trening blir motiverende, hyggelig og resultatgivende.

Michal Malkowski
Treningsveileder
Michal kan styrketrening og kosthold og vil gjerne hjelpe andre å nå sine mål. Han har bakgrunn fra akrobatikk og fysioterapi. Michal har mange timer bak seg med muskelbygging. Kunnskapsrik, motiverende og inspirerende.

Mina Lundborg
Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut som til daglig jobber på Lena Helsekompani. Blid, koselig og jordnær person som er meget flink til å motivere og hjelpe de med skader eller plager.

Ingeborg Stensby
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Når du kommer inn døra på Skreia Trim møter Ingeborg deg med et stort smil. Sprudlende dame som gjerne slår av en prat og deler sin interesse og erfaringer med trening og kosthold med deg. På sykkelen er hun energibombe med «trøkk» på timene og en skikkelig motivator.

Tore Nesset
Gruppeinstruktør
Tore har blant annet kursing med Primal Movers, Lasse Tufte og Yngvar Andersen. Selv trener han bevegelighet og styrke. Han har erfaring fra Crossfit og styrketrening, vært aktiv innen sykkel og ski i mange år, gått idrettslinje, vært instruktør i idrettstropp i forsvaret og trent lag i fotball og ski. Han er en hyggelig og jordnær person med mye kunnskaper om bevegelighetstrening og styrke.

Tobias Jørung Boge
Resepsjonist
Tobias er kjempeblid og positiv og tar imot alle våre besøkende med et smil. Han viser deg gjerne rundt på senteret, forteller om våre treningstilbud, ordner innmelding og sørger for at du får kontakt med en av våre instruktører om du ønsker å vite mer om trening.

Kristin Høiberg
Gruppeinstruktør
Vi var så heldige å få med Kristin på laget i 2016. Hun har kurs i Body Sculpting og tidligere erfaring som instruktør på Elixia, noe som vises på hennes timer. Alltid blid og positiv og alltid villig til å slå av en treningsprat.

Åsa Lundegård
Gruppeinstruktør
Åsa kom dansende inn døren vår i 2016 og har morsomme, lystige og spreke dans-inspirerte timer. Hos Åsa får du alltid et smil og hennes energinivå er smittsomt!

Mai Helen Sønsteby Johansen
Spinninginstruktør
Mai Helen har vær med som medlem på Skreia Trim helt siden vi startet opp i 2000. Helt siden da har hun vært en trofast «spinner» og i 2016 ble hun endelig en del av teamet vårt. Hun er en blid og jordnær instruktør, med meget lang erfaring innenfor spinnging.

Jostein Ruud
Gruppeinstruktør
Jostein er sertifisert kettlebells-instruktør, level 2, og har en brennende interesse for trening med kettlebells. Dette gjør timene til Jostein både inspirerende, motiverende og meget lærerike!

Ingrid Sandberg
Yoga-instruktør
Ingrid har flere års erfaring med Yoga og ble med på laget vårt i 2016. Hun er utdannet MediYoga instruktør, level 2 og har 3 år som faglerer i idrett på NIH. En blid og jordnær instruktør med gode kunnskaper og timer som både avspenner og trener kroppen.

Lisbeth Rødningsby Gaukstad
Sirkel- og styrkeinstruktør
Lisbeth kom smilende inn døren vår i 2016 og startet med en sirkeltime, som hun nå har videreutviklet til en stryketime vi kaller «hverdagsstyrke» med fokus på trening uten utstyr. Hun tar godt vare på våre medlemmer og sørger for at alle får god oppfølging under sirkeltreningen.

Amanda Pettersen
Gruppeinstruktør
Amanda tok selv kontakt med oss med et ønske om å bli instruktør. Hun er ung og lovende, har lært utrolig mye på kort tid og kjører allerede en kjempebra Aerobic/ styrke time.

Simen Hveem
Kettlebellsinstruktør
Det sies at Simen er like god på teknikk som han er lang, noe vi kan bekrefte at stemmer. Han kjører kjempetøffe timer med sus og driv og motiverer alle til å gi litt ekstra.

Linn Løkkebakken
Resepsjonist
Linn er en av våre blide, koselige og imøtekommende resepsjonister. Hun tar alle våre besøkende imot med et smil og et ønske om å hjelpe alle med en positiv start på treningen.

Vikarer:
Kathrine Espelien Gjestvang
Nina Lien Ruud
Karen Merete Moen
Helene Carr


Se timeplanen her.


FREDAGSTIME 23. FEB KL. 17.00

UKENS LØRDAGSTIME 17.FEB. KL.10.00

2018-02-20
Amanda kjører hverdagsstyrke. Kom og bli med!

2018-02-14
Få en knall start på helgen å bli med herlige Amanda på hennes step/styrke time kl.10.00 Gratis prøvetime for alle som har lyst til å prøve. Velkommen


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02