Forsiden

Timeplan

Påmelding

Om timene

Nyheter

Priser

AnsatteBli kjent med oss


Kristin Panengstuen
Gruppeinstruktør
Har mange års erfaring som instruktør og er meget dyktig og profesjonell. Hos Kristin får du et godt smil og en god dose motivasjon. Alltid på farten, alltid positiv og gir alt på sine timer.

Mette Hensvold
Personlig trener, gruppe- og spinningsintruktør
Mette har jobbet i flere år som gruppeinstruktør og har i de senere år tatt utdanning som Personlig Trener. Blid, meget allsidig og jordnær dame med mye kunnskap om trening og kosthold. Med Mette som veileder kan du være trygg på at din trening blir motiverende, hyggelig og resultatgivende.

Mina Lundborg
Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut som til daglig jobber på Lena Helsekompani. Blid, koselig og jordnær person som er meget flink til å motivere og hjelpe de med skader eller plager.

Ingeborg Stensby
Gruppe-, spinninginstruktør og resepsjonist
Når du kommer inn døra på Skreia Trim møter Ingeborg deg med et stort smil. Sprudlende dame som gjerne slår av en prat og deler sin interesse og erfaringer med trening og kosthold med deg. På sykkelen er hun energibombe med «trøkk» på timene og en skikkelig motivator.

Kristin Høiberg
Gruppeinstruktør
Vi var så heldige å få med Kristin på laget i 2016. Hun har kurs i Body Sculpting og tidligere erfaring som instruktør på Elixia, noe som vises på hennes timer. Alltid blid og positiv og alltid villig til å slå av en treningsprat.

Åsa Lundegård
Gruppeinstruktør
Åsa kom dansende inn døren vår i 2016 og har morsomme, lystige og spreke dans-inspirerte timer. Hos Åsa får du alltid et smil og hennes energinivå er smittsomt!

Mai Helen Sønsteby Johansen
Spinninginstruktør
Mai Helen har vær med som medlem på Skreia Trim helt siden vi startet opp i 2000. Helt siden da har hun vært en trofast «spinner» og i 2016 ble hun endelig en del av teamet vårt. Hun er en blid og jordnær instruktør, med meget lang erfaring innenfor spinnging.

Jostein Ruud
Gruppeinstruktør
Jostein er sertifisert kettlebells-instruktør, level 2, og har en brennende interesse for trening med kettlebells. Dette gjør timene til Jostein både inspirerende, motiverende og meget lærerike!

Amanda Pettersen
Gruppeinstruktør
Amanda tok selv kontakt med oss med et ønske om å bli instruktør. Hun er ung og lovende, har lært utrolig mye på kort tid og kjører allerede en kjempebra Aerobic/ styrke time.

Simen Hveem
Kettlebellsinstruktør
Det sies at Simen er like god på teknikk som han er lang, noe vi kan bekrefte at stemmer. Han kjører kjempetøffe timer med sus og driv og motiverer alle til å gi litt ekstra.

Karen Merete Moen
Yogainstruktør
Karen er utdannet MediYoga-instruktør. Hun hjelper våre medlemmer til bedre både mental og fysisk helse gjennom myke og rolige øvelser kombinert med pusteteknikker og meditasjon.

Kristin Nicolaisen
Mindfulnessinstruktør
Denne blide og koselige damen begynte som Mindfulness instruktør hos oss i 2018. Kristin er NLP-coach (mentaltrener) og mindfulnessinstruktør. Hun har som yrkesmål å hjelpe mennesker med mental og fysisk helse.

Vivi Anna Maron
Mindfulnessinstruktør
Vivi begynte hos oss i 2018 for å hjelpe bygda til å bli mer bevisste, takle stress og få bakkekontakt. Hun er en imøtekommende og kjempekoselig dame som alltid er villig til å dele sin kunnskap. Vivi er utdannet som psykodramaterapeut juni 2014 og ble i februar 2018 regissør. Hun jobber på Gjøvik VGS og er lektor i drama.

Marit Fjørkenstad
Resepsjonist
Marit er en morsom og søt jente som har interesse for trening.Hun er superblid, og hjelper deg gledelig hvis det er noe du lurer på.

Maja Raz Karterud
Resepsjonist
Maja har en sprudlende personlighet som gjør at du lett får kontakt og hjelpen du trenger. Hun tar alltid ting med et smil.

Amalie Stjern Uggen
Resepsjonist
Amalie er en utadvendt person som gjerne hjelper deg med det du trenger. Hun viser deg gjerne rundt på senteret, og forteller deg om alt du måtte lure på. Hun er blid og humøret er på topp.

Vikarer:
Kathrine Espelien Gjestvang
Helene Carr


Se timeplanen her.


NY TIME I SOMMER - GO' FØLELSEN :)

VIKAR TIMER TORSD KL: 19.00

2018-06-26
Her er musikken i høysetet og vi følger følelsen musikken gir. Du glemmer at du trener styrke og kondisjon. Mette motiverer deg til å gi det lille ekstra og få en god holdning. Vi forlater treningssenteret med nesa i sky :) Du føler deg som en superstjerne!

2018-06-21
Jostein viariere for Amanda og kjører Kettlebells. Mai-Helen vikarierer for Ingeborg på spinn 60. Velkommen.


Copyright 2016 Skreia Trim AS
Email: trening@skreiatrim.no   Telefon 61 16 22 02